Vill du att vi ska ringa upp dig?

Du måste prova Supercollaboration själv för att förstå hur enkelt det är att kommunicera på distans med samma närvarokänsla som om ni befinner er i samma rum. Nu slipper du boka flygresor, beställa taxi eller dra på dig trikåerna för att själv flyga till mötet. När du ska samarbeta med kollegor på andra sidan jordklotet behöver du inte ens lämna kontoret. Det är bara att koppla upp er.


Vårt verktyg har kraftfulla funktioner för att kunna göra snabba mötesanteckningar eller att spela in valda delar av mötet. Vi gör det möjligt att skära ned på mötesadministrationen med hela 90 %. Man kan säga att vi ger dig nya superkrafter som gör livet både enklare och mer produktivt. Det gäller både på distans och när du befinner dig i samma rum som människorna du samarbetar med.


Sänk koldioxidutsläppen och bli en miljöhjälte. Hjälp dina medarbetare att bli mer effektiva genom att skapa bättre balans mellan arbete och fritid. Bedriv verksamhet på ett globalt plan och fatta snabba beslut med bättre intern samordning.


Låt oss visa hur du kan prestera som en superhjälte. Prova på vår molnbaserade videokonferensplattform UCS Advanced KOSTNADSFRITT* i 30 dagar utan förpliktelser.


Låter superbra! Visa mer!

Superhjältar använder många olika tekniska prylar som alltid fungerar när de ska. Samma sak gäller för Supercollaboration-plattformen från Ricoh. Den innehåller en kombination av videokonferenssystem, interaktiva skrivtavlor och smarta verktyg i en säker och öppen miljö. Det gör att du kan dela, utveckla och dokumentera visuella idéer samtidigt som du superenkelt kan växla mellan olika enheter och tekniker.


Du kan behålla befintliga system och slippa både investeringskostnader och ombyggnationer av nätverket. Betala bara för det du använder – använd våra molnlösningar även för att samarbeta med externa parter och bjud in gäster med några få klick. Plattformen kommer att underlätta samarbetet med kollegor, både på ditt eget kontor och över landsgränser.


Vår lösning kan anpassas efter dina behov och backas upp av global support. Du kan få det precis som du vill ha det. Köp, hyr eller leasa. Använd vår standardlösning eller anpassa efter dina behov. Ricohs Supercollaboration-plattform är precis vad du vill att den ska vara.


Låt oss visa dig hur en superhjälte löser problem. Prova på vår molnbaserade videokonferensplattform UCS Advanced KOSTNADSFRITT* i 30 dagar utan förpliktelser.


Låter superbra! Visa mer!

Att sköta ett globalt företag underlättas med superkrafter. Att samordna personal, resurser och lokaler kräver nämligen både tid och energi. Supercollaboration-plattformen från Ricoh hjälper dig att få grepp om din verksamhet.


Vårt verktyg förenklar arbetet med att boka möten och lokaler, dela dokument och att ta fram mötesanteckningar. Du får mer gjort utan onödiga flaskhalsar, vilket gör att alla kan arbeta mer effektivt. Vi tillhandahåller funktioner för hantering och koordinering via ett globalt nätverk för driftsättning och support. Tack vare detta får du en överblick i realtid över hur lokalerna används, så att du kan effektivisera och sänka kostnaderna för fastighetsskötseln med upp till 50 %.


Passa på att ge dina medarbetare superkrafter genom smarta funktioner som effektiviserar mötesadministrationen och frigör mer tid till att skapa mervärde. Hela systemet kan driftsättas till en minimal investeringskostnad och en låg löpande kostnad. Anpassa sedan kapaciteten i förhållande till hur dina behov skiftar.


Låt oss visa hur du kan optimera som en superhjälte. Prova på vår molnbaserade videokonferensplattform UCS Advanced KOSTNADSFRITT* i 30 dagar utan förpliktelser.


Låter superbra! Visa mer!

Läs om hur en
Supercollaboration-
plattform från Ricoh
kan hjälpa dig att
leverera som en superhjälte

Se hur Supercollaboration-plattformen från Ricoh hjälper dig att prestera som en
superhjälte.

Se hur
Supercollaboration-
plattformen från Ricoh
hjälper dig att lösa problem som en
superhjälte.Kontakta oss
för mer information om hur
du kan boosta din
produktivitet


Se hur
AkzoNobel
använde Supercollaboration
för att göra sitt
innovationsarbete mer hållbart

Vad vi har gjort för AkzoNobel

  • Personalen trivs bättre på jobbet och engagemanget har ökat.
  • Personalen samarbetar snabbt och smidigt,
    oavsett var de befinner sig geografiskt.
  • Personalen använder en mobilapp för att snabbt
    och enkelt hitta lediga lokaler med konferensmöjligheter.